Dance Crews

Algemeen

In 2016 zijn we gestart met wedstrijdteams. Dit om talentvolle jongeren de kans te geven om zich verder te ontplooien in een uitgesproken dansstijl. Deze teams zijn enkel toegankelijk voor dansers die geslaagd zijn voor de audities. Zij zullen een strikt lesrooster volgen met trainingen en gaan het engagement aan om steeds aanwezig te zijn. Onze trainingen zijn van een zeer kwalitatief hoog niveau. Tijdens deze trainingen wordt het accent gelegd op techniek, beleving, voorkomen en niet te vergeten discipline. Onze coaches van deze crews zullen proberen om de jongeren naar een hoger niveau te brengen door het beste uit zichzelf te halen en hen aan te sporen om steeds hun grenzen te verleggen.

IKEHU behaalde reeds verschillende medailles op het Belgisch Kampioenschap en tijdens Swiss Open in Zwitserland.
NGP behaalde meerdere ereplaatsen op de nationale wedstrijden van Dansliga en Fifth Avenue Dance Competition.

Voor onze wedstrijdteams moet je geselecteerd zijn na een try-out of auditie.
Ben je gemotiveerd en wil je iets meer leren? Kom dan zeker auditie doen!
Hiervoor dien je je eerst contact op te nemen via info@dizenja.be.

NGP Crew

Hiphop

NGP crew staat voor New Generation Performers crew. Een hiphopteam dat deelneemt aan wedstrijden en voorstellingen. Deze dansers trainen minimaal 4 uren per week. Het lessenpakket bestaat uit hiphop in verschillende stijlen en een uitbreiding van de algemene techniek.

IKEHU crew

Sport aerobics

Ikehu betekent “energie” en laat dit net de basis zijn van dit team. Het is een wedstrijdteam sport aerobics dat bestaat uit verschillende formaties. Deze dansers trainen minimaal 4 uren per week. Het lessenpakket bestaat uit pure sport aerobics en daarnaast ook conditietraining.